Thursday, June 4, 2009

500 - Internal Server Error

Under nördfester såsom E3 brukar Neogaf braka samman, och enär denna knytpunkt för allehanda bisarra och intressanta nyheter varit tämligen död. Nu har jag inte hängt med speciellt mycket i spelsvängarna under veckan då det har funnit många andra intressanta saker (åttondelsfinaler, kvartsfinaler etc), men en del ting har jag snappat upp:
  • Nya Mario-spel till Wii. Glädjande för min del, då jag har en Wii och Mario brukar vara synonymt med stor underhållning.
  • PlayStation Motion Controller. Lamt och fantasilöst att i stort sett apa efter Nintendo, och någon större framgång blir det väl antagligen.
  • Microsofts Project Natal. Jag läste det först som Project Nadal och trodde att det var en tröst till den fallna grusspecialisten, men icke; det verkar lovande. Lite Minority Report-vibbar över det, men jag tror att man måste ha någon form av spelkontroll för att ge interaktivitet. Att sparka i luften mot en boll som inte finns låter inte så roligt, men det är en kreativ lösning och känns som ett led framåt i spelutvecklingen.
I övrigt fyller Tetris 25 år på lördag, så när ni super er redlöst berusade kan ni lika gärna skåla för Алексей en gång.

No comments:

Post a Comment