Monday, June 6, 2011

Hundra inlägg av visdom

Finns det någon bättre samlingspunkt för visdom och intelligens än Popped Collar? Jag fixar till kragen på min skjorta för att fundera, och måste konstatera att svaret är: nej. Mycket har hänt under de år som har gått. Presidenter har valts, presidenter har avsatts, folkslag har blivit mördade, nationer har svält samt A- och B-kändisar har läckt nakenbilder på sig själva. Allt är som det ska, med andra ord.

Det viktiga finns emellertid här på Popped. Reflektera bara över våra ämnesval - hat, kärlek, poesi, kvinnor, svammel och datorspel. Vad mer finns att dryfta? Egentligen ingenting.

Jag och Råttan komplementerar varandra dessutom varandra på ett ypperligt sätt, däribland vår syn på yppiga kvinnor. Så vad ligger i Poppeds framtid? Mer av det goda, givetvis. Mer hat, mer kärlek och fler träffande analyser. Spännande intervjuer? Kanske det. Överdådiga reportage? Kanske det.

Fäll upp kragen, ta ett svalkande glas isvatten och vila pannan mellan ett par översvallande behag och vänta på allt gott som kommer att ske.



Jag tänkte även bjuda på lite somrig musik från ett somrigt spel, ty vad är somrigare än beachvolleyboll?

No comments:

Post a Comment